projektor som visar kycklingar från utställningen Borderlands i The Cell.

Innovativa event och möten i centrala Stockholm

Överraska dina anställda med exklusivt mingel på Stockholms nyaste museum! The Cell ligger i hjärtat av Hagastaden, en scen för life science med konstutställningar som väcker tankar om framtid, innovation och existens. 

The Cell kan abonneras för exklusiva event med visning och mingel i utställningen utanför ordinarie öppettider, med möjligheter till mat och dryck från Urban Deli. Vi erbjuder flexibla lösningar och genom vår skräddarsydda approach, garanterar vi att varje evenemang blir en minnesvärd och framgångsrik upplevelse. 

En mötesplats för konst och vetenskap

Life science handlar om det allra mest livsavgörande inom vetenskap och teknik. Utvecklingen går snabbt – tekniken flyttar in i människokroppen, och det vi ser som mänskligt flyttar ut. Det påverkar vår vardag, vårt samhälle och hela vår existens. The Cell är en öppen dörr till en värld som vi vanligtvis aldrig får kliva in i. Här hittar du möten som är på riktigt: Mellan konsten och vetenskapen, mellan folket och forskarvärlden, mellan livets början och slut.

Abonnera The Cell 

För att abonnera The Cell för avslutning, kick off, mingel eller möte, kontakta oss på eventbokning@tekniskamuseet.se eller 08-450 56 73.